Helgesta LabradoodleAnnas Loveradoodle
 

Valpkull  född 21 mars 2024


Viola har träffat Humlamadens New Kid On The Block - Ozzy, och tycke uppstod. Vi hoppas och tror att det kommer att bli lika fantastiska valpar som förra kullen. Ozzy är i samma storlek som Viola, 17 kg något högre men en Medium Labradoodle. Valparna i förra kullen har utvecklats jättefint och en av dem utbildas till skolhund. Se under Galleri för bilder.


Valparna  kommer att få en päls som inte fäller; som är vågig fleecepäls. De kan bli 55% bruna valpar 30% svarta och någon ljus . Ozzy  är vald för att matcha med lika gott temperament, exteriör och rörelser som vår Viola. Han är också multigenerationslabradoodle med mycket välgenomtänkt avelsarbete i sin härstamning. Röntgad och DNA-testad precis som Viola. 

  • Börja resan mot valp med att göra en Intresseanmälan. 
  • I vårens kull 2024 är alla valpar tingade. Vi kommer att få valpar våren 2025 igen och det går bra att påbörja tingningen enligt nedan för den kullen. 
  • Andra steget är att vi talas vid på telefon. Då erbjuder vi möjligheten att besöka oss. Ni träffar Viola och oss och våra andra hundar. Ni är varmt välkomna!
  • Hand- penning erläggs i samband med tingning av valp. Ni uppdateras  kontinuerligt med teamsmöten, bilder och filmer när valparna är födda.  Priset för en valp från oss är  45 000:- inklusive moms och inklusivet tingningsavgiften på 4 500:-.
  • För att ni ska få träffa valparna behöver de vara 4-5 veckor. Då tar vi emot er som tingat en valp.
  • I enlighet med Svenska Labradoodleklubbens norm och med hänsyn taget till Era önskemål, kommer den individ som flyttar till just Er fastställas när valparna är 7 veckor. Vi beaktar Er livsstil, familjesituation och preferenser för att kunna välja den valp som till temperamentet passar bäst just hos Er eller Dig! 
  • Valparna flyttar hem till Er när de är 8 veckor.  För kullen 2025 kommer det att bli i juni 2025.

Underbara Ozzy!


Hör av er på telefon eller mail vid intresse. Eller gör en Intresseanmälan - se nedan. Vi välkomnar er kontakt! anna.mc.persson@outlook.com eller ring eller SMS:a på 0768-82 58 34. 

Möjlighet kan också finnas för dig som vill bli fodervärd till en jättefin tikvalp. Hör av dig så berättar jag gärna mer om villkoren för det. Det blir Din egen hund men vi kommer att ta 1 - 3 valpkullar om tiken går igenom nålsögontesterna för att bli avelstik.

 

Viola på sin favoritsten på tomten!